مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مواد مخدر

سلام. برای احدی از دوستان خرید و فروش 3 و نیم گرم هروئین زده اند. در مرحله دادسرا هست و 70 میلیون قرار صادر کرده اند. میخوام بدونم چه حکمی نهایتا به او می دهند؟ البته در همه اوراق بازجویی انکار کرده و گفته برای مصرف خودم بوده است.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو
تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.