مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

با سلام و خسته نباشید.
شخصی که از مشتریان بنده بودند از طریق پیج اینستاگرام خریدی کردند که برای ایشان ارسال کردم. اما بعد از مدتی با من تماس گرفتن که این شخص ادعا کرده اشتباهی به کارت من پول واریز کرده و پولش رو باید برگردونم. از دادگستری هم بودند و من هم گوشی رو قطع کردم و گفتم شاید سر کاری باشد. بعد امروز میخواستم از حسابم پول برداشت کنم که به مشکل عدم موجودی کافی خوردم. با این که پول هم در حساب دارم. خواستم بپرسم الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا به بانک مراجعه نمایید تا معلوم بشود که از چه مرجعی حساب شما توقیف شده و سپس به همان مرجع مراجعه نمایید تا..