مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خسارت

باسلام. من دارای یک پرونده شکایت حقوقی میباشم که شامل استرداد وجه سرمایه گذاری و جبران ضرر و زیان یک سال میباشد. دادگاه جهت مشخص شدن ضرر و زیان کارشناسی مهلت تعیین کرده است. آیا امکان دارد که الان کارشناسی انجام نداد و بعد از صدور حکم در تجدید نظر بابت ضرر و زیان یک ساله درخواست کارشناسی داد.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

خیر میزان خسارت بایستی در مرحله بدوی با توجه به خواسته تعیین شود