مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال سرقتی

با سلام.
یک سال پیش در تهران گوشی همراه همسرم را در هنگام خرید از جیب کالسکه سرقت نمودن و همسرم نیز سریع به کلانتری مراجعه و اعلام سرقت میکند که به دلیل عدم دسترسی به کارتن گوشی شکایت ثبت نمیشود. نهایتا اقدام به غیر فعال کردن سیم کارت میکند و سیم کارت دوم که به نام بنده میباشد و چندین بار تاکید نمود که اقدام به غیر فعال کردن آن کنم که هر بار فراموش میکردم و علت نیز عدم استفاده از سیم کارت می باشد. حال از طرف دادگاه احضاریه آمده است و با مراجعه متوجه شدم که شخصی از بنده به عنوان مطلع و خرید مال سرقتی شکایت نموده است که با توضیحات فهمیدم که سیم کارت سرقتی بنده در گوشی سرقتی فعال شده و از طریق اپراتور ردگیری شده است. حال با توجه به گزارش کلانتری بابت اعلام سرقت گوشی و نیز پرینت ثبت گوشی در سامانه همیاب در یک سال پیش امکان اثبات بی گناهی و تبرئه وجود دارد؟ در صورت امکان راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

سمانه حیاتی

سمانه حیاتی :

استان :

سلام با ارایه مدارک شکایت سابق و نسبت خانوادگی شما مشکل قابل حل است.