مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

باسلام. رفیق من 12سال پیش به جرم خرید مال سرقتی حکم حبس تعزیری شش ماه و شلاق محکوم شده بوده که تا الان نه ابلاغیه اومده براش نه فهمیده تا اینکه الان بعد 12سال خیلی اتفاقی پرونده باز شده و فهمیده سوال اینکه بعد از 12سال این حکم اجرا شدنیه اگه آره میشه مثلا تعلیق یا تبدیلش کرد درضمن اون زمان پول صاحب مال دادن ورضایت گرفتن .تو این مدت هم هیچ سابقه ای مرتبطی ندارن
ممنونم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در مورد این پرونده سوالاتی شود تا شفافترگردد و بتوان اظهارنظر کرد. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

سوال کامل نیس نیاز به شفافسازی داره و باید مشاوره تلفنی درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی دارد ممکن است مجازات مشمول مرور زمان شده باشد و دیگر مجازات قابل اجرا نباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال کامل نیس نیاز به شفافسازی داره و باید مشاوره تلفنی درخواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات مشمول مرور زمان شده باشد قابل اجرا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ظاهراً مشمول مرور زمان اجرای حکم شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ظاهرا مجازات مشمول مروز زمان گشته است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات مشمول مرور زمان شده است و قابل اجرا نیست . اگر مجرم فراری بوده مرور زمان اعمال نمی شود