مشاوره حقوقی رایگان - مال خری

سلام بنده ضایعاتی داشتم از دوتا بچه 17ساله دوبار ضایعات لوله مس اسپلیت خریدم ولی تو پروندم گفتم نمی‌دونستم که سرقتی یعنی واقعا هم نمی‌دونستم سابقه هم ندارم به نظرتون به جز جریمه احتمال زندان هم هسته خواهش میکنم جواب بدین خیلی روحیم خراب شده کس کاری ندارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصل بر برائت است بر عدم آگاهی خود مبنی بر سرقتی بودن اموال تاکید داشته باشید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر مجرمیت شما احراز شود بله. ولی امکان تعلیق اجرای مجازات هم وجود دارد

یک وکیل

گر مجرمیت شما احراز شود بله. ولی امکان تعلیق اجرای مجازات هم وجود دارد

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام،در دادگاه همون دفاع که نمیدونستید سرقت داشتید بگین ودر صورت مشاوره بهتر ،چون.من نمونه این موضوع داشتم وتبریه شدن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بی اطلاعی شما واقعا شود به علت عدم سو نیت قرار منع تعقیب صادر میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا قرار منع تعقیب صادر خواهد شد نگران نباشید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر سابقه کیفری نداشته باشی و اظهار ندامت کنی نظر قاضی مساعد میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بار اول امکان تعلیق و تخفیف وجود دارد مضاف این که ارزش مال مسروقه زیر 20میلیون تومان باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در مرجع قضایی عدم علم و آگاهی شما نسبت به مسروقه بوده اموال احراز گردد تبرئه خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دست شما اثبات نشود خطری شما را تهدید نمی نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه نداشته باشید مشکل خاصی پیش نمیاد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر عدم علم و آگاهی شما اثبات شود تبرئه میشوید