مشاوره حقوقی رایگان - توهین

باسلام
پدر بنده دارای 63 سال سن می باشد که از لحاظ مالی مستمند است، به کمیته امداد مراجعه کردیم و درخواست تحت پوشش قرار گرفتن را دادیم، بعد از یک سال مامور محقق هیچ اقدامی نکرده و در پاسخ او گفتم چرا شما به یک دختر بیست و پنج ساله باید وام بدید ولی به پدر پیر من وام نمیدید؟
حال مامور به اتهام توهین و تهمت از بنده شکایت کرده، آیا جرمی مرتکب شده ام یا نه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام اگر صرفا همین کلمات باشد ظاهر کلمات توهین نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر همین کلمات بین شما ردو بدل شده جرم نیست اما اگر توهین کرده باشید به جزای نقدی محکوم میشوید