مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن خودرو به جای مهریه

با سلام.خانومم خودروی سند در رهن یک ساله نمایندگی را به اسم خودش ثبت نام میکنه ولی برای پدرم. ماشین سه ماه بعد بیرون میاد که پدرم قبل از این که ماشین بیرون بیاد مبلغ کل ماشین به حساب کارت خانومم انتقال میده و موقع تحویل خودرو با خانومم، مدارک و خود ماشین را از نمایندگی تحویل میگیره. الان از اون موضوع چهار ماه میگذرد. خانومم به دلایل خانوادگی با من دچار مشکل شده و الان تهدید کرده ماشین رو چون به اسم من هست، میخوامش و عین پولی بابات داده جای مهریه. مشکل این جا هست که ما دوستانه صحبت کردیم که ماشین قیمت روز که 180 هست میدیم ولی گفته پس من به هر صورتی شده ماشین از دستتون بیرون میارم به همون قیمت نمایندگی. الان ما چه اقدامی انجام بدیم و سند خودرو شش ماه دیگر میاد و احتمالا این سند رو ندهد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط پدرتان میتواند مدارکی که دال بر واریز پول به حساب ایرانخودرو دارد ارائه دهد