مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند نامشروع

سلام. در شناسنامه فرزندان نامشروع نام پدر و نام مادر رو ثبت میکنن یا نه؟ یعنی هر دو تا نام در شناسنامه آن ها ثبت میشه یا نه؟ اگر ثبت میشه با نام خانوادگی پدر و مادر ثبت میشه یا فقط اسم کوچک پدر و مادر در شناسنامه آن ها ثبت میشه؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام اگر پدر راضی به ثبت باشد که خود انجام میدهد والا باید از طریق دادگاه حل شود
اگر پدر نا معلوم باشد با نام ونام خانوادگی مادر ثبت میشود