مشاوره حقوقی رایگان - فرزند نامشروع

شوهرم سه سال پیش با زنی رابطه نامشروع داشته الان زنه اومده میگه یه بچه دوساله داره که واسه شوهرمه اگا ثابت بشه بچه از شوهرمنه میتونیم اسم شوهرم در شناسنامه بچه نباشه فقط اسم مادرش باشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید نام پدر هم باشد مگر اینکه هم پدر رضایت داشته باشد و هم مادر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در شناسنامه یک فرد قطعا باید نام پدر و مادر و حتی مشخصات شناسنامه ای پدر و مادر درج گردد و نمیتوان نام پدر یا مادر را حذف نمود

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
اگر مادر طفل نامشروع در دادگاه خانواده ثابت کنه که واقعه رخ داده، پدر را مجبور به گرفتن شناسنامه خواهد کرد
.وگرنه میتونه به اسم خودش ثبت کنه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر حتی در فرض عدم مشروعیت طفل، حسب رای دیوان عالی کشور در سال 76 وی از کلیه حقوق فرزندی بجز ارث بهره مند است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

خیر بعنوان پدر فرزند بیستی در شناسنامه درج شود