مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سند خونه هستش

باعرض سلام و خسته نباشید اینجانب در سال 85 خونه 6 دانگ سند بنام خودم و یک خانه 6 دانگ بنام پدرم بود که یک معامله انجام دادیم طوری که هر دو خانه را دادیم و یک خانه بزرگتر گرفتیم و مبالغی هم سر دادیم که مبلغی که سهم من بود چک دادم و شماره چک همه هستند در برگه قولنامه ذکر شده پدرم خانه رو به نام مادرم زده و بمن گفت سهم تو محفوظ هستش و منم بخاطر حرمت و احترام پدر فرزندی اصلا حرفی نزدم و الان 3ساله پدرم فوت کرده و به مادرم گفتم سهم من چی میشه میگه سهمی نداری من تنها مدارکی که در دست دارم برگه قولنامه معتبر معامله هستش و برگه های خانه ای که بنامم بوده که دقیق نوشته شده میتونم کاری کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به شما
بله میتوانید اقدامی انجام دهید
قولنامه را در واتس اپ ارسال بفرمایید تا بیشتر راهنمایی انجام دهم