مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در خانه

بسم الله الرحمان الرحیم
سلام علیکم
وقت بخیر
بنده 5سال پیش جهت خرید خانه 50درصد از مبلغ کل خانه رو کم داشتم و از یکی از اقوام قرض گرفتم؛
اما به علت اینکه نتونستم قرض ان شخص رو بپردازم نصف خانه را به نام ایشون زدم و در واقع شریک شدیم
در حال حاضر خانه را فروختیم و بر سر تقسیم پول به مشکل برخوردیم

با توجه به اینکه بنده تمامی کارهای این خانه از جمله خرید پکیج،کابینت،..... را انجام دادم و اینکه تمامی هزینه های بنگاه رو بنده دادم و در تمام این 5 سال من به خانه سر زدم و ساعت ها توی مسیر بودم و میرفتم و به خانه رسیدگی میکردم و طرف مقابل غیر از هزینه مشارکت هیچگونه هزینه دیگری خرج نکرده و حتی یکبار هم خانه رو ندیده

خواهشا اعلام بفرمایید درصد تقسیم پول فروش این خانه بین ما دو نفر چگونه است؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر میزان هزینه خرید خانه بالمناصفه بوده بعد از فروش هم مبلغ به همان صورت تقسیم میشود ومیتوان بابت پیگیری امور و هزینه کرد با تو افق طرفین مبلغی را تعیین و مطالبه کرد

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

سلام وقتتون بخیر..مفاد و متن قراردادتون چی قید شده ؟ اگر در قرارداد و مبایعه نامه تون با ایشون ، دارابودن کلی تجهیزات اعم از پکیج و کاببنت و..اشاره نمودین، که خانه را همراه این تحهیزات به وی فروختین..در غیر اینصورت قیمتش را کسر نمایید.