مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی فرزند جانباز ازاده

سلام من فرزند جانباز آزاده هستم 28ساله لیسانس و پدرم دوساله از اداره تعاون روستایی بازنشسته شده هرکاری بگین کردم هم بنیاد و هم اداره میگه باید ازمون باشه که جایگزین کنیم و اداره چندساله ازمون نداره من چیکار میتونم بکنم بیکار هستم ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

محدثه  محمدزاده

سرکار خانم محدثه محمدزاده:

شما در سیستم سجایا ثبت نام کنید در سایت ایثار با توجه به درصد جانبازی پدر محترمتون راهنمایی میشین