مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت به اعتراض به رای ماده 100

با سلام
بنده زمینی رو در سال 95 خریداری نموده بعد از خرید، مجوز تغییر کاربری جهت استفاده در ساخت قطعات بتنی از امور اراضی دریافت نموده ام . در سال 99 شروع به دیوار کشی و ساخت ساختمان اداری کارگاه نمودم برای دریافت مجوزهای مربوطه به اشتراک برق و آب اقدام کردم ولی اداره های مربوطه اعلام کردن جهت دریافت امتیاز های مربوطه با توجه به اینکه زمین شما در محدوده شهری قرار گرفته نیاز به نامه شهرداری منطقه مربوطه است. شهرداری مربوطه با مراجعه به محل گفتند جریمه ساخت بناهای اداری و انبار ها پرداخت شود و نامه را به ماده 100 ارجاع دادند و کمیسیون ماده 100 ، طی نامه ای از کارشناس مربوطه خواسته که جهت قیمت گذاری بناهای ذکر شده با قیمت تجاری اقدام نمایید و کمیسیون مربوطه جریمه بناها را با 20% نظریه کارشناسی با قیمت تجاری صادر نمود ولی بناهای ذکر شده کاربری مسکونی و اداری دارد نه تجاری به این رای با چه ماده قانونی می توان اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به کتاب قوانین شهرداری ماده100مراجعه کنید.یابه شهرداری.من حضورذهن ندارم.ظریفی09121022422

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام خسته نباشید
ببینید وقتی کمیسیون ماده 100رای داد این رای قابل تجدیدنظردرکمیسیون تجدیدنظرماده 100است واگر رای دیگرقطعی شده بود شمامی توانید باگرفتن ایرادات شکلی مانند اینکه درکمیسیون ماده 100تمام اعضاامضانکردند یاظرف 10روز ازتاریخ ابلاغ ازطرف نخواستند مطالب ودفاعیات خودش رابنویسد و...که این مواردایرادات شکلی رومی توان درپرونده مشاهده کرد ویابه کلی قوانین ومقررات درصدور رای نقض شده یابه کلی خلاف قوانین رای صادرشده که شماگفتید به جای مسکونی تجاری درنظرگرفتند دراین صورت می توانید به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید .