مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بازپرس و شعبه ... کیفری ... گرگان

شهرداری عوارض غیرقانونی محاسبه و وصول نموده موضوع در کمیسیون ماده 77مطرح بدلیل عدم اجابت رای کمیسیون توسط شهرداری که استرداد وجوه ماخوذه به مبلغ 1میلیاردو 400 بود موضوع عدم اجرای رای کمیسیون که از مصادیق ماده576ق مجازات اسلامی و هم از مصادیق ماده 600 قانون مذکور بود شکایت کردیم بازپرس با خروج از دایره بی طرفی بدون مطالعه پرونده بدون ارجاع به کارشناس بدون دعوت به جلسه دادرسی مدارک مستند ارائه شده ما رو هیچ توجهی نکرده شهرداری بدون ارائه هرگونه مدرکی به صورت کذب اعلام کرده موضوع اختلاف عوارض نبوده بلکه استرداد وجه ناشی از عوارض پرداختی پروانه ساختمانی که انصراف از احداث آن درخواست شده بوده است حال آنکه مطابق ماده 77 تنها مرجع رسیدگی به اختلاف بین مودی و شهرداری درخصوص عوارض کمیسیون ماده 77میباشد که رسیدگی نموده و وصول عوارض غیرقانونی را وارد تشخیص داده هدف از سوق دادن شهرداری به موضوع مذکور که با همکاری بازپرس مورد قبول قرار گرفته خروج تخلف شهرداری از ماهیت عوارضی و در نهایت خروج از وصف کیفری بوده که با موضوع شکایت ما هیچ سنخیتی ندارد چون عدم اجرای رای ماده 77مبنی بر استرداد وجه به هیچ شرطو شروطی در ماده 576 اشاره ای نشده هرچند ماهیت عوارضی صددرصد وجود داشته حتی با فرض اینکه ماهیت عوارضی هم نداشته باشد عدم اجرای رای از مصادیق 576 بوده و انفصال محرز است با همکاری بازپرس و رییس شعبه اشاره شده که با اعتراض ما بدون احضار به دادگاه بدون ارجاع به کارشناس در روزی که پرونده از داردسرا به دادگاه رسیده رای دادگاه با قبول قرار بازپرس که بدلیل عدم ماهیت عوارضی و نداشتن وصف کیفری قرار منع تعقیب صادر کردند با اوصاف مذکور چه کار باید کرد که سریع نتیجه گرفت در ضمن بازرسی کل استان با درخواست بنده به پرونده ورود وصول عوارض را غیرقانونی و عدم اجرای رای را تخلف محسوب و پرونده را به هیئت بدوی تخلفات ارسال کرده و شهرداری هم احتمال دارد نامه ای را از طرف بنده بعنوان ابطال پروانه ثبت و ارائه نموده باشد هم محتمل هست چون درخواست دفاعیه شهرداری کردم فتوکپی نداد دادگاه. آیا با نامه بازرسی به هیئت بدوی و چنانچه شهرداری مدرک خلاف واقع ارائه دهد از مصادیق تدلیس تلقی میشه درخواست اعاده دادرسی داد؟یا تخلف بازپرس و شعبه دادگاه با دلایل متقن زیادی که وجود دارد به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنیم امکان نتیجه و برگشت پرونده به چرخه رسیدگی وجود دارد؟! چکارکنیم که سریع نتیجه بده. درضمن پرونده های استانی هم قبول میکنید؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" شرح ماوقع شما بیشتر به مثابه مشق شب است و ارائه پاسخ مشروح به سؤالات تخصصی و متعدد آن از حوصله مشاوره الکترونیکی رایگان که به منظور پاسخ کوتاه و کلی به سؤالات حقوقی تعبیه شده خارج است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-خیر 2- بلی احتمال دارد 3- موضوع را به وکیل مجرب واگذار کنید 4-خیر یاالله

یک وکیل

توصیه میگردد که مشاوره حضوری با یک وکیل داشته باشید و پرونده را به وی بسپارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دادگاه از خود نفی صلاحیت کرده موضوع را با هیات تخلفات اداری مطرح کنید