مشاوره حقوقی رایگان - عدم اقدام دادگاه برای اجرای حکم

باسلام
بنده بعنوان پیمانکار ساختمانی دست دوم یک پست برق را در منطقه ... از توابع شهر میناب استان هرمزگان احداث نمودم ولی بخشی از مطالباتم را از شرکت دست اول از سال 92 تاکنون دریافت نکردم، در مرداد 95 بر علیه شرکت موردنظر دادخواست نوشتم و حکم هم صادر شد ولی با واگذاری شرکت به چند نفر دیگر مدیریت جدید از پرداخت مطالباتم خودداری ورزیده ، از دادگستری کل استان هم نامه گرفتم برای دادگاه که با اعمال ماده سه نسبت به جلب مدیر عامل شرکت عمل شود، قاضی شعبه هم دستور جلب به دادورز شعبه نوشت ولی دادورز محترم با ادعای اینکه شما از شرکت شکایت کردید نه از شخص بنابراین نمیتوان کسی را جلب کرد ، متاسفانه 4/5 سال است که حکم من اجرا نشده است ، بخشی از پول را با توقیف اموال گرفتم ولی بقیه مانده است

پاسخ ها :

بهرام  نوشدخت فارس

جناب آقای بهرام نوشدخت فارس :

سلام
نسبت به باقیمانده مطالباتتان میتوانید تقاضای ورشکستگی شرکت را مطرح کنید
که شرکت مجبور به پرداخت شود