مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید

پیمانکار هستم. مطالبات از سال قبل طلب دارم. ماده 516 قانون آیین دادرسی را توضیح دهید.
همچنین طبق ماده 11 قانون آیین نامه معاملات دولتی، چگونگی پیگیری تأخیر در پرداخت را توضیح و آیا شما چنین کاری و با چه مبلغی انجام میدهید...؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بزرگوار از ادبیات شما پیداست بسیار ناراحت هستید و سوال شما اصلا مشخص ونیست و بسیار مبهم می نماید
در هر حال ماده 516 مربوط به تهاتر طرفین دعوی است
ماده 516 - چنانچه هریك از طرفین از جهتی محكوم‌له و از جهتی دیگر محكوم‌علیه باشند درصورت تساوی خسارت هریك در مقابل خسارت‌طرف دیگر به حكم دادگاه تهاتر خواهد شد درغیر این صورت نسبت به اضافه نیز حكم صادر می‌گردد.
برای فروض بعدی هم می توانید با بنده یا همکاران محترم تماس حاصل دارید و با شرح کامل ماوقع از موضوع حق الوکاله آگاهی یابید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به مبهوم موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم