مشاوره حقوقی رایگان - شكايت كارآموز

با عرض سلام و خسته نباشيده سال پيش يك نفربه صورت كارآموزي وارد شركت اينجانب شد با نامه معرفي از دبيرستان و طول دوره كاراموزي را طي كرد اكنون بعد ده سال رفته شكايت كرده كه به مدت ٥سال مشغول بوده و حقوق و مزايا دريافت نكرده و هيچ گونه مدركي دال بر ادعا ندارد فقط ميگويد شاهد درصورتي كه اينجانب هم ميتوانم شاهد بياورم كه ايشان فقط كارآموز بوده

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما در صورت داشتن نامه مدرسه میتوانید ادعای نامبرده را رد نمائید همچنین شاهد معارض هم می توانید بیاورد ودر خواست تحقیق محلی هم بکنید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام شما ميتوانيد با طرح شكايت كلاهبرداري و اخاذي به حق خود برسيد