مشاوره حقوقی رایگان - قوانین اداره کار برای کار اموز

سلام و خسته نباشین. به مدت حدودا 11 ماه در داروخونه ای کار می‌کردم که حدود 7 ماهش به عنوان کار آموز بودم و هیچ گونه قراردادی باهم نداریم و کلا تو این 11 ماه حدود یک میلیون تومان گرفتم میخاستم ببینم امکان اینکه ازشون شکایت کنم و حقوق دوران کارآموزی و حقوق دورانی که براشون کار کردما بگیرم؟ بیمه هم نکرده منو... و حقوقی که به من میدادن خیلی کمتر از اداره کار بود تقریبا ساعتی 4 هزار تومن به من میدادن این 4ماه آخر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اصلا اسمی از کارآموزی نبرید . به استناد رابطه کارگری وکارفرمایی مطالبه حقوق و مزایا و بیمه کنید محکوم خواهند شد