مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارآموز از کارفرما

من در یک شرکت فنی مهندسی قرار داد سه ماهه کارآموزی بسته ام و در هفته دوم به من گفتند نمی توانیم با شما همکاری کنیم
به علت کند بودن در کار و من هم پذیرفتم و شرکت را ترک کردم. اما به مدیر عامل شرکت قبلی زنگ زده اند و از من فقط به این علت که در عملکرد کند بودم شکایت کرده اند.
من چطور میتوانم از شرکت شکایت کنم
ممنون میشم در این خصوص مرا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
نسبت به شکایت آنان به صرف آنچه در سوال آمده راه دفاع از حقوق شما وجود دارد.