مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد قانون پرونده ها

باسلام. پرونده مهریه من سال 93 تقسیط شد و همچنین در مورد اجرت المثل رای صادر شد با توجه به اینکه در مورد هر دو پرونده حکم جلب همسر سابقم رو داشتم بخاطر مشکلاتی مدت 2 ساله که نتونستم برم دادگاه و به پرونده ها سر بزنم آیا ممکنه که پرونده ها بسته و باطل اعلام بشن یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
پرونده شما باطل نخواهد شد ،اما اگر بیش از پنج سال از تاریخ صدور اجراییه گذشته باشد ،باید مجددا درخواست صدور اجراییه بدهید .
درغیراینصورت اجرای احکام مطابق با دستورالعمل ، پرونده را موقتا از آمار کسر و بایگانی میکند و برای به جریان افتادن مجدد آن باید درخواست دهید .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پرونده بایگانی می شود ولی حکم باطل نمی شود و شما باید درخواست به اجرای احکام بدهید