مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکار ساختمان

ما خونه مون رو به یک پیمانکاری دادیم قرار شد برامون بسازن با مصالح. در تاریخ 99/4 قرارداد هم نوشتیم دستی بین خودمون. الان میگن تورم زیاد بوده من ضرر میکنم باید 30 میلیون اضافه بدید و اگر پول تورم رو ندهید دیگه کار نمیکنم. البته اینم بگم قرار بود یک طبقه روی طبقه ی خودمون بسازن بعد تصمیم گرفتیم دو طبقه بسازیم و یه قرارداد دیگه باهاشون بستیم حدود دوماه بعد از قرارداد اول. ما هم میگیم چطور اون موقع نگفتین تورم زیاده؟ و قرارداد دوم رو بستین؟ هرموقع هم پول خواستن براشون واریز کردیم بدون معطلیو اینکه بعضی از کارهای خونه رو اشتباه ساختن ما نادیده گرفتیم ولی الان دارن اینطوری رفتار میکنن. ماهم میخواییم شکایت کنیم بنظر شما ایشون میتونن به همین سادگی از زیر کار دربرن؟ چون گفته بودن اخر اسفند تحویل میدن ولی خیلی از کارای ساختمون مونده.
ممنون میشم اگر جواب بدید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مطلقا پیمانکار نمی تواند مبلغی اضافه از شما مطالبه کند مگر در قرارداد شرط شده باشد که...
در صورت تمایل تماس بگیرید