مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد توسط پیمانکار ساختمانی

سلام.چنانچه پیمانکاری سر موعد مقرر در قرارداد،کارش را تمام نکند و ما به علت تعطیل بودن کار و نیاز به ساختمان تکمیل،کاربه کس دیگری بدهیم،و وقتی کار تکمیل شد،بعدا از پیمانکار شکایت کنیم،به نتیجه میرسیم یا نیاز هست قبل از شروع مجدد پیمانکار جدید کارشناس از کار نیمه مانده بازدید کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا باید توسط شورای حل اختلاف میزان کار انجام شده را تامین دلیل نموده و سپس اظهارنامه برای پیمانکار ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس بعد از کارشناسی مار را به پیمانکار دیگری بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، موارد در نظریه کارشناسی ذکر گردد و