مشاوره حقوقی رایگان - ارائه فاکتور جعلی توسط پیمانکار

با سلام. ساختمانی در شمال قرارداد نوشتیم که 100متر ویلا بسازد ویلا را به سقف رسانده هنگام حساب کتاب دیدم فاکتورهای نجومی برای من نوشته و فاکتورها دستنویس خودش است مثال ورق شیروان، فاکتور فقط نوشته ورق شیروانی با متعلقات 16 میلیون و نه مهر فروشگاه دارد نه تعداد نوشته است من چه باید بکنم تمام لوازمی که خریده به همین منوال است؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرداخت نکنید و با ارسال اظهارنامه از او بخواهید فاکتور رسمی ارائه دهد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
ابتداعا باید قرارداد شما با سازنده توسط وکیل مطالعه شود ولی به صورت کلی اگر شما فاکتورهای طرفتون رو قبول ندارین میتونید تقاضای کارشناس جهت برآورد میزان هزینه ها را بنمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از نامبرده بخواهید که فاکتور از فروشنده بگیرد و به شما تحویل دهد و شما خودتان نیز می توانید قیمت اجناس را از فروشگاه استعلام کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی به متن قرارداد دارد بعضی مواقع شما حق اعتراض خود را از قبل ساقط می کنید ولی در حالت های دیگر جای دفاع دارید.