مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت در سامانه ثنا

در تاریخ 18/3/400 رای واخواهی برای ما صادر شده ولی تا کنون در سامانه ثنای من که در سال 99 ایجاد شده ثبت نشده با مراجعه حضوری به شعبه اعلام کردن رای را در تاریخ 19/3/400 به وکیل ابلاغ کردیم و وکیل هم دو روز مانده به‌ مهلت قانونی به ما اطلاع داد ایا اینکار قانونی است

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در صورت وجود وکیل در پرونده عموما فقط به وکلا ابلاغ می گردد .