مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نظامی

سلام وقت بخیر
من یک ‌نظامی هستم که یک خودرو نظامی‌ تحویل بنده میباشد و راننده هستم به علت پا درد خودم قادر به رانندگی نبودم که همکارم که کنارم نشسته بود (سر اکیپ) پشت فرمون خودرو بنده نشست و تصادف کرد و مقصر شد حالا اون همکارم رو فرستادن دادسرا نظام و به من میگن منم میخوان به عنوان تنبیه بفرستن انتظار خدمت البته 24 ساعت خدمت شبانه وزی هم تنبیه شدیم به خاطر این تصادف میخواستم بدونم طبق قانون میتونن منو بفرستن انتظار خدمت چون من انتظار خدمت برم دیگه پایور نمیشن باید چه اقدام قانونی انجام بدم با تشکر‌.

پاسخ ها :

انتظار خدمت نظامی به دلیل تصادف تصادف با خودرو نظامی انتظار خدمت نظامی انتظار خدمت