مشاوره حقوقی رایگان - دروغ مدرک تحصیلی قبل عقد

با سلام . در حال حاضر با خانمی به مدت 6 سال ازدواج کردم. ایشون از ابتدا به من گفتن دانشجوی پزشکی هستن و من طبق تحقیقات از دوستانش در دانشگاه که تایید کردند خیالم راحت شد و بعد 6 سال متوجه شدم ایشون دیپلم هستن و به همه ی اقوام خودم و خوش گفته که پزشک هستن و دارن درسشون و میخونن و همه شاهد این دروغ هستن. لازم به ذکر اینکه مدرک ایشون در عقدنامه کارشناسی ارشد میباشد. ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطور میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
شما تحت شرايط خاصي كه اگر وجود داشته باشد ميتوانيد تدليس در ازدواج شكايت بفرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر این موضوع اثبات بشود احتمال دارد تدلیس در ازدواج محسوب بشود و....