مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام
آیا یکسال بعد از طلاق توافقی و با وجود چند سال زندگی مشترک، خانم میتونه از آقا شکایت فریب در ازدواج کنه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر خیارات فوری هستند و به محض اطلاع باید اعمال شوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد البته بستگی به خواسته زوجه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فریب در ازدواج باید توسط مدعی ب اثبات برسد و در این صورت هم به صورت حقوقی و هم کیفری قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مشخص شود که منظور از فریب در ازدواج چه بوده است تحت شرایطی امکان پذیر است

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

باسلام ، قاعدتا چنین شکایتی به نتیجه نخواهد رسید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

صراحت قانون در این خصوص مقرر داشته در صورتی که زن و مرد قبل از عقد ازدواج طرف خود را با امور غیر واقعی مانند داشتن تحصیلات عالی ، تمکن مالی ، موقعیت اجتماعی ، شغل و سمت خاص ، تجرد و مانند اینها فریب دهند و عقد بر مبنای هر کدام از آنها واقع شود
وفریب باید توسط خود زن و مرد صورت بگیرد یعنی خود آنها باید موضوعی غیرواقعی را به طرف دیگر اعلام کنند و اگر این کار توسط شخص دیگری صورت بگیرد فریب در ازدواج محسوب نخواهد شد . ضمن اینکه فریب در ازدواج زمانی محقق می شود که قبل از عقد صورت بگیرد و اگر بعد از عقد ازدواج فریبی صورت بگیرد ، مشمول مجازات فریب در ازدواج نخواهد بوددر خصوص هدایا یا هرگونه وجهی می توانی بصورت حقوقی دادخواست رجوع از آنرا پیگیری نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر چون دعوا بر فرض ثبوت دارای اثر حقوقی نمیباشد ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر از این باب خسارتی دیده باشد بله این حق برای ایشان محفوظ است مگر اینکه در طلاق توافقی نسبت به این موارد توافق شده باشد