مشاوره حقوقی رایگان - حد معبر از ملک شخصی

زمین بنده به متراژ 265 متر انتهای کوچه بن بست واقع شده است که در طرح هادی جدید به کوچه بن بست در زمین من امتداد داده شده و به زمین پشتی دو قطعه مسکونی تعلق گرفته است.
در جلسه حذف کوچه پیشنهاد من رد شده دلیل این رای هم نداشتن راه برای دو قطعه زمین پشتی می باشد
بنده از مالکین دو قطعه تعهد محضری داشته که اقرار دارند از این کوچه هیچ عبوری نداشتند ولی در جلسه کارگروه با وجود تعهد نامه با حذف کوچه مخالفت میشود. من چه راهکار قانونی باید انجام دهم تا نتیجه بگیرم الان مدت 3 سال دنبال این موضوع هستم ولی بنیاد و اعضای کارگروه هر سری مخالفت میکنن
تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تقاضای تامین دلیل نموده و نظر کارشناس مربوطه را بگیرید