مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

باسلام و عرض ادب ... بنده سه ماه بودکه هیچ محبتی از سوی خانمم نمیدم و همیشه گوشی دستش بود و چت میکرد و با اعتمادی که به خانمم داشتم اصلا نگاه نمیکردم با چه کسی چت میکنی متاسفانه فهمیدم که با یه مرد متاهل رابطه پنهانی داره که تمام روز و شب باهاش بوده و چتهای مبتذل برای هم رد و بدل شده عکسهای سکسی البته عکس خارجی برای هم میفرستادن و باتوجه به اینکه تمام پی وی های خانممو تعقیب کردم متوجه شدم که بله پیش پسره رفته چندین بارسوار ماشینش شده رفته خونه اش برگشته براش تعریفم کرده حال یکماه است خونه را ترک کرده رفته البته سیم کارت به اسم منه ولی دست خانمم بود میتوانم شکایت کنم و ثابت کنم دست خانمم بوده و رابطه نامشروع انجام داده. و مجازاتش چیه.. من دوتا بچه دارم ازش .. باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیراثبات روابط نامشروع باچت و.....دشوارهست ودلیل کافی برای این امرنمیباشداماباتعقیب وپیگیری میتوانیدبه 110اطلاع دهیدوکلیه ی مدارک وشواهدرادرخصوص اعلام جرم به دادگاه ارایه دهید....
فقط قبل ازهراقدامی ازشمامیخواهم بیشترفکرکنیدکه ایشون مادردوفرزندشماهستن ودرنهایت میخواهیدچه چیزیورواثبات کنید؟؟؟
ازطرفی چنانچه مایل به ادامه زندگی مشترک نیستیدباداشتن این مدارک یامدارک بعدی توافقی ازشون جدابشویدلطفابه اینده بچه هاازلحاظ روحی وزندگی بیشترفکرکنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات روابط نامشروع ازیک ضربه شلاق تانودونه ضربه شلاق است