مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای اجرائیه دادگاه

با سلام رای داور جهت الزام به تنظیم سند به نفع بنده (خواهان) از طريق دادگاه به محکوم علیه ابلاغ شد و فرصت 20 روزه برای اعتراض لحاظ شد که اعتراضی نداد. الان دادگاه اجرائیه صادر کرده و 10 روز فرصت اجرا داده است. سوالم اینه محکوم علیه در این مقطع می‌تواند جلوی اجرائیه را بگیرد؟ ضمنا به داور اتهام پیشنهاد رشوه داده و گفته از او شکایت می‌کند.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگررای داور، بر خلاف قانون باشد،خود دادگاه صادر کننده اجراییه، جلوی اجرا زا میگیرد و آن زا باطل اعلام می نماید، واگر تبانی مذکور، ثابت گردد، دادگاه صادر کننده اجراییه، میتواندر