مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای دادگاه

سلام .من دادخواست در خصوص تحویل مبیع و سند و ...و مطالبه خسارات قراردادی داشتم که کلا به نفع من رای صادر شده ولی خوانده در زمینه خسارت ها اعتراض داده و پرونده به دادگاه تجدید نظر رفته، ایا میتوانم قسمتی از رای رو که خوانده در مورد آن اعتراض نکرده به اجرا بگذارم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اجراییه نسبت به کل دادنامه صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید رای به قطعیت برسد که قابل اجرا باشد مگر آن که نسبت به آن قسمتی که مد نظر شماست قطعی شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر مگر اینکه پرونده از هم تفکیک شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر باید صبر کنید حکم قطعی شود بعد اقدام نمایید