مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص شکایت از شرکت نصب آسانسور

سلام خسته نباشید
الان حدود 3سال است یک واحد اپارتمان بصورت نوساز و کلید نخورده خریده ام که کل ساختمان 2طبقه رو پیلوت با یک منفی است و واحد طبقه دوم برای ما است از زمانیکه ما خریده ایم با شرکتی که اسانسور نصب کرده ما مشکل داریم به این صورت که طبق قانون تاییدیه ای استاندارد از لحاظ ایمنی بودن 1فاقد لحاظ تلفن در کابین اسانسور است 2. اتاقک اسانسور و نرده ایکه جهت حفظ امنیت جان افراد گذاشته شده کلن فاقد امنیت است. و تاییدیه استاندارد را خم ندارد. در ماه حداقل 2الی3مرتبه به دلایلی خراب و خامش میشود و تا امدن نصابشان چندروز زمان میبرد.. و حال حدود2هفته است خراب شده بارها مادر پیرم بدلیل استپ کردن اسانسور در مسیر داخل اسانسور گیر کرده و حال هم که فرزند 3ساله دخترم بدلیل امدن به طبقه دوم خسته شده و به یک سری دلایل خورده زمین الان من از چه طریقی میتوانم شکایت کنم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تامین دلیل کنید و کارشناس بررسی کند هم به صنف و هم به دادگاه از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوی کنید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام ابتدا به اتحادیه شرکتهای آسانسور در محل زندگی خود مراجعه و شکایت خودرا مطرح کنید