مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

با سلام و احترام
بنده ساختمانی با 18 سال ساخت را خریداری کرده ام که از اول دارای آسانسور بوده و آسانسور فاقد استاندارد اولیه می باشد. بعد از یکسال بنده بحث گرفتن استاندارد اولیه را مطرح کرده ام و کل هزینه 160 میلیون می شود. حال سوال این است که اولا هزینه بین کلیه واحدها از جمله طبقه اول و آخر یکسان تقسیم می شود؟ و دوما من میتوانم از نفر ساکن قبلی یا مدیر شکایت کنم که هزینه را نپردازم چون یکسال هست ساکن هستم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بین کلیه مالکین به تساوی تقسیم میگردد مگر بصورت دیگر توافق گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هزینه بین همه تقسیم میشود و شکایت خیر