مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند مالکیت

درود و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم...جسارتا یک سوال از خدمت حضرات داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...مادر بزرگ بنده صاحب یک منزل مسکونی هستن که سند ملک مدنظر قطعی به نام ایشان میباشد...و با توجه به اینکه سایر فرزندان ایشان ارث خود را گرفته اند ایشان قصد دارند تا این ملک را به نام مادر بنده که دخترشون میشه بکنند...حال سند ملک مذبور در دست یکی از دایی های بنده هست که ایشان از دادن سند خودداری میکنن...و ما هم به همراه مادربزرگم که صاحب قانونی ملک هستن به اداره ثبت مراجعه کردیم و درخواست صدور سند المثنی دادیم و مراحل آگهی کردن سند و غیره را هم طی کردیم ...در این حین گویی دایی بنده به همراه سند اصلی چند رو بعد به اداره ثبت رفته و درخواستی مبنی بر اینکه سند در دست من هست و به دلیل اختلاف خانوادگی و پیر بودن مادرم (یعنی مادربزرگم) از صدور مجدد سند جلوگیری کنید در پرونده قرار داده است... و اداره ثبت هم به ما گفتن ما سند المثنی نمیتونیم بهتون بدیم برید از داییتون بگیرید...میخواستم ببینم آیا تقاضای ایشون قانونی هست؟؟ آیا ایشون میتونن مانع از صدور سند بشن درصورتی که خود صاحب ملک (مادر بزرگم) به اداره ثبت مراجعه کردن و گفتن که سند المثنی براشون صادر بشه...سپاس بیکران..پاینده باشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای یک ملک که دو سند صادر نمی شود شما می توانید از دایی تان شکایت کنید و...