مشاوره حقوقی رایگان - سند ششدانگ

باسلام خدمت اساتید محترم. اینجانب زمینی در روستا دارم که دارای سند ششدانگ، ثبت شده در اداره ثبت اسناد و املاک کشور می باشد. سوال بنده از حضرات عالی این هست که آیا امکان داره سند رو جعلی به من داده باشند یا روی آن سند بعد از چندسال سند دیگری صادر شود چون بنده زیاد به روستا رفت و آمد ندارم و چون زمین را به خاطر ششدانگ بودن خریداری کردم آیا نگرانی بنده به جا هست یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانونا نگرانی ندارد،اماهرچیزی دراطراف ماامکان پذیراست.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

سوال شما حقوقی نیست جناب و اینکه تا موقعی که مسله ای اتفاق نیفتاده درباره فرض احتمال نمی توان صحبت کرد

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

سلام بر اساس احتمالات هرچیزی امکان پذیر است .