مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی جهت بازنشستگی

سلام
اینجانب جانباز50% کارمندرسمی دانشگاه آزاد میباشم با 25سال سابقه درخواست بازنشستگی زودتر
از موعد با سنوات ارفاقی کرده ام تامین اجتماعی استان طبق قانون درصورت پرداخت هزینه سنوات ارفاقی از سوی کارفرما(دانشگاه) حاضر به بازنشستگی اینجانب میباشد. مشکل اینجاست که دانشگاه باتوجه به اینکه یک موسسه عمومی غیر دولتی است زیر بار پرداخت مالی جهت سنوات ارفاقی به تامین اجتماعی نمیرود. لطفا راهنمایی کنید ازچه راهی اقدام کنم ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام در صورت قبولي استخدام شما با شرايط استخدام كشوري شما جهت احقاق حق به ديوان عدالت اداري مراجعه نماييد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید با جلب رضایت کارفرما به صورت اقساط این مبالغ را پرداخت یا خود نسبت به تسویه میزان ریالی با اداره بیمه اقدام و سپس از کارفرما مطالبه نمایید.