مشاوره حقوقی رایگان - چک

باعرض سلام
بابت کاری به کسی چک دادم به مبلغ 5تومان ولی اون طرف تعهدش را کامل انجام نداد و من 30هزار تومان از مبلغ چک را برداشتم تا پاس نشه ولی اون طرف خودش مبلغ 30 تومان را به حساب واریز کرده و چک را پاس کرده؛ الان باید چیکار کنم؟ آیا میتونم پول را برگردونم ؟با توجه به اینکه کارمند بانک نباید اطلاعات حساب من را میداده؛ چطور و از کی باید شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
کارمند بانک به وظیفه اش عمل کرده است و مسئولیتی ندارد
شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه بابت خسارت تعهد قراردادی بطرفیت او مطرح نمایید.
موفق باشید