مشاوره حقوقی رایگان - پروانه کسب نانوایی

با سلام بنده از سال 80 پروانه کسب نانوایی دارم اما سال 85 به خاطر اتمام تاریخ باطل شده و دوباره در سال 99 تمدید کردم اما چون در شهرستان دیگری مشغول به کار بودم در این مدت که قریب به 19سال میگذرد سهمیه آرد بنام برادرم صادر میشد اما امسال که پروانه تمدید شده سهمیه بنام من تغییر پیدا کرده حالا وراث برادر مرحومم ادعا میکنند که نانوایی متعلق به اونهاست دلیل این ادعا را هم صدور سهمیه آرد بنام پدرشان میدانند الان از من شکایت کرده اند که بروم با اجبار پروانه را بنام ایشان منتقل نمایم لطفا راه حلی ارائه دهید که میتوانند به صرف اینکه سهمیه بنام پدرشان بوده شکایت نمایند در حال حاضر با تمدید پروانه سهمیه بنام من شده

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تا زمانی که پروانه بنام شما است، سهمیه آرد متعل به شما ست، ایشان باید، اول، با دلایل، پروانه شما زا باطل کنند، وسپس، نسبت به سهمیه آرد، اقدام کنند،