مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای یک سال حبس تعزیری وثیقه پروانه کسب مغازه قبول میشود

خانم بنده بخاطر نقفه از بنده شکایت کرده دادگاه برام یک سال حبس تعزیری حکم صادر کردن آیا برای وثیقه پروانه کسب قبول میشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اعتراض کنید و مدت آن به 3 ماه تقلیل میابد و ارتباطی به وثبقه ندارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.وثیقه مالی می باشد که در دادسرا به تقاضای دادگاه و شخص بازپرس به درخواست قاضی رسیدگی کننده از شخص متهم برای جلوگیری از حبس از فرد گرفته می شود و تا مرحله صدور و قطعیت حکم میباشد و اگر در خصوص شما حکم قطعی صادر شده باشد دیگر نمیتوانید وثیقه بگذارید همچنین در رابطه با قرار وثیقه ،ملک توقیف میگردد نه پروانه کسب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قطعی محکومیت صادر شده باید خودتان را به شعبه اجرای احکام معرفی کنید.
توضیحات شما در خصوص وثیقه واضح نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نوع پروانه کسب و نظر قاضی دارد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

بستگی به نظر قاضی دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با وثیقه نمیتوانید حبس را لغو کنید وثیقه همان اول توسط بازپرس صادر میشود و معمولا پروانه کسب قبول نمی‌کنند باز هم بستگی به نظر قاضی دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

نسبت به رأی صادره تجدیدنظرخواهی نمایید و دادگاه تجدیدنظر با در نظر گرفتن جهات تخفیفه مدت آنرا به 3 ماه کاهش میدهند ضمن اینکه حتی آن سه ماه را به جزای نقدی برایتان تبدیل خواهند نمود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
درصورتی که حکم صادر شده وثیقه موضوعیت ندارد اگر مدت اعتراض نگذشته تجدیدنظرخواهی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورتی که حکم قطعی صادر نشده است حتما تجدیدنظرخواهی نمایید
و لایحه دفاعیه دقیق تنظیم و دفاع نمایید و حکم حبس کاهش پیدا خواهد کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حکم بعد از صدور باید اجرا شود ، مگر اینکه تعلیق گردد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشخیص با مرجع قضایی است اصولا بنا به اتهام ترک انفاق بله

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر حکم قطعی است خیر در غیر آن صورت اعتراض نمایید.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر مدت اعتراض تمام نشده ،تجدید نظرخواهی کنید تا مشمول تخفیف شوید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه قطعی نشده است تجدیدنظر نمایید
وثیقه ارتباطی به سوال شما ندارد