مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تعزیری و مجازات انتظامی

مجازات تعزیری درجه پنج و بالاتر یا مجازات انتظامی درجه چهار و بالاتر یا مجازات انتظامی تا درجه چهار یعنی چه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
مجازات تعزیری ،در نتیجه جرم قابل اعمال است و مجازات آن حبس بین دو تا پنج سال یا محرومیت از حقوق اجتماعی بین 5 تا 15 سال است ،اما مجازات انتظامی در نتیجه تخلف از ضوابط و مقررات شغلی قابل اعمال است و مرتکب به
مجازاتهای مانند ،تعلیق به مدت یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.
موفق باشید