مشاوره حقوقی رایگان - دریافتی حقوق ناقص از بنیاد شهید

باسلام
پدر و دو برادرم 15 سال پیش شهید شده اند چندی پیش متوجه شدیم که دریافتی حقوق کم میباشد به بنیاد شهید مراجعه و پس از بررسی مشخص شد که به دلیل اشتباه در سیستم اداری خود بنیاد شهید حقوق یکی از برادران شهیدمان را تاکنون پرداخت نکرده اند و فقط گفتند که درست می کنیم و برای حقوق بعدی اصلاح میشه سوال کردیم تکلیف این 15 سال دریافتی ناقص چی میشه اما متاسفانه هر بار از پاسخ طفره میروند.
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانیم بفهمیم اولا از چه تاریخی دریافتی که به حساب مادرم واریز میشده ناقص بوده
و دوما چه طور میتونیم حقوق دیگر برادر شهیدمان را برای این همه سال دریافت کنیم ؟
با سپاس

پاسخ ها :

مجتبي اميني اسفيدواجاني

جناب آقای مجتبي اميني اسفيدواجاني :

به دیوان عدالت اداری و نیز سازمان بازرسی کل کشور میتوانید شکایت کنید.موضوع حتما قابل رسیدگی است