مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه

کارمند بانک پس از نخستین تماس ناموفقش با من به خاطر تاخیری دو ماهه در پرداخت اقساط وام ازدواج (آن هم برای نخستین بار و پس از چهار سال پرداخت منظم و دقیق)، در گفتگویی تلفنی با همسرم، به افشا کردن اطلاعات شخصی و برباد دادن آبرو و اعتبار بنده مبادرت کرده، تنشی جدی را در زندگی زناشویی بنده موجب شده است. جز این، در تماسی تلفنی با پدر مسن و بیمار بنده به عنوان ضامن، ایشان را به کسر حقوق و قطع مستمری تهدید کرده، و با ارائه تصویر یک بدهکار فراری از فرزندش، باعث ایجاد تنشی زائدالوصف در ایشان شده است. لطفا قدام قانونی و شکایت علیه ایشان، اگر وجهه ای دارد، راهنمایی ام کنید،.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به شکایت با موضوع تهدید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید