مشاوره حقوقی رایگان - آیا تراس واحد بنده در متراژ آپارتمان محاسبه میشود ؟

با سلام . اینجانب واحدی در طبقه ی 4 یک برج خریده ام که تراسی به مساحت 52 متر مربع دارد واحد ما بالای پارکینگ طبقاتی ساختمان است . این تراس از هر طرف توسط پیمانکار دیوار کشی شده است و در سند هم 52 متر مساحت تراس (که فقط از منزل ما راه دارد) به نام بنده ثبت شده و حق استفاده هم انحصاری نام برده شده است . مساحت آپارتمان بدون تراس ، 95 متر مربع است . هنگام فروش واحد ، چند متر را بنده باید برای فروش حساب کنم ؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه متراژ تراس متراژ تراس متراژ آپارتمان