مشاوره حقوقی رایگان - متراژ تراس

با سلام. ملک بنده یک واحد از مجتمع 10 واحدی می باشد که در طبقه اول قرار دارد و دارای یک تراس به طول 14 متر است. در مجاورت ملک مجاور (شاکی) که عرض آن با توجه به متراژ زمین باید 2/5 متر باشد اما از یک طرف 2/60 و از سر دیگر تراس 2/30 است. ارتفاع 1/70 پنجره ها و تراس هم رعایت شده است.

اولا عرض ابتدا و انتهای تراس از کجا تا کجا محاسبه می شود؟ ( یعنی از ستون فونداسیون، پنجره یا نماتا انتهای دیوار)؟
ثانیا با فرض این که عرض تراس 4 تا 10 سانتیمتر کمتر از 2/5 متر باشد وضعیت پنجره ها و بازشوها به تراس چگونه خواهد بود؟
ثالثا اگر ارتفاع دیوار تراس را تا 2 متر بالا بیاورم وضعیت سوال 2 چه می شود؟

پاسخ ها :

متراژ تراس محاسبه متراژ تراس تراس در ساختمان تراس