مشاوره حقوقی رایگان - چطور از روی سایت عدل ایران با داشتن شماره پرونده ام بدون مراجعه حضوری به شعبه لایحه ارسال کنم

سلام. وقت شما بخیر، لطفا راهنمایی بفرماید که چطور از روی سایت عدل ایران با داشتن شماره پرونده ام بدون مراجعه حضوری به شعبه لایحه ارسال کنم، هدفم این هست که بدون مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی من که یک فرد حقیقی هستم لایحه بفرستم؟ اگه ممکن هست لینک مربوطه رو هم ارسال کنید. قبلا سامانه ثنا ثبت نام کرده ام. با سپاس.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فعلا ارسال لایحه توسط اشخاص حقیقی راه اندازی نشده است