مشاوره حقوقی رایگان - حکم استرداد جهیزیه

سلام من خانمم حکم گرفته که بیاد و وسایل منزل را توقیف کنه آیا بدون حضور من میتواند وارد خانه شود و ایا میتواند از دادگاه حکم شکستن قفل را بگیرد و وارد خانه شود برای توقیف اموال

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند . با نماینده دادستان و مامور نیروی انتظامی وارد میشوند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منطورتون استرداد جهیزیه می باشدپاسخ صحیح است و درصورتیکه اذن ورود ندهید زوجه میتواند با قفل ساز ومامور اجرای احکام جهت توقیف اموال منزل وارد ملک شود ومنع قانونی وجود ندارد