مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام خدمت وکلای محترم
حکم صورت جلسه جهیزیه رو گرفت بعد از صورت جلسه بوردن بدون حضور پلیس و بنده هم فاکتور داشتم بردم دادگاه اصلا توجه نکرد گفت بزار رای قطعی بیشه بعد شما دادخواست استرداد بزنید ولی هنوز رای صادر نشده بود که خانمم جهیزیه رو برگردان از من خواست که برم دادگاه اعلام کنم که جهیزیه رو خانمم برگردانده ولی من نرفتم یه ساله از این قضیه میگذرد خانم باز رفته خونه باباش سئوالم اینه که میتونه دوباره حکم صورت جلسه بگیره وسایلا رو ببره ممنون میشم جواب بدین راهنمایی کنید در این باره چه کاراهای باید کرد؟

پاسخ ها :

استرداد مجدد جهیزیه حکم استرداد جهیزیه استرداد جهیزیه جهیزیه