مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با سلام و احترام
بنده یک واحد آپارتمان در تاریخ 13 اردیبهشت 97 خریداری کردم. در زمان خرید به من گفته شد که این واحد 50 م تومن وام مسکن داره. در تاریخ 6 خرداد 97 بنده در واحد ساکن شدم. سند تفکیکی واحدها در تاریخ 9 مهر 97 آماده شده است. بنده برای انجام امورات انتقال وام در تاریخ 24 مهر 97 اقدام کردم که به بنده گفته شد تا امروز حدود 4 و نیم م تومن سود دوران مشارکت به وام اضافه شده. در متن قرارداد هیچ اسمی از سود دوران مشارکت آورده نشده است. میخواستم بپرسم، این سود دوران مشارکت چطوری محاسبه میشه؟ آیا اگر ایشون سند رو زودتر آماده میکرد و من وام رو منتقل میکردم مبلغ اون تغییر میکرد یا خیر؟ و اینکه الان من باید این مبلغ رو بپردازم یا فروشنده؟
با تشکر از سایت بسیار خوبتون و وکلای عزیز

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
با توجه به توضیحات فوق
در صورتیکه تاخیر ناشی از فروشنده باشد ایشان باید پرداخت نمایند