مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام به بزرگان.
بنده در تاریخ 98/04/24 یک عدد 206 مدل 81 خریدم و به صورت خانگی قولنامه شده و قسطی خریداری شده. بنده 10میلیون نقدی دادم و ماهی یک میلیون و مجموعا 16 میلیون پول دادم. ولی بنده چون بار اول بود که خریدم، شماره سیلندر رو چک نکردم و در تاریخ 98/09/20 که تصادف میکنم کارشناس بیمه میگه ماشین سیلندرش تعویضی هست و شماره اش با شماره کارت ماشین یکی نیست و بنده به فروشنده اطلاع دادم گفتن برگ هایش هست ولی ایشان کوتاهی کرد و صاحب پلاک شکایت میکنه ( ماشین 4 دست چرخید و پلاک تعویض نشده) بنده که وکالت میگیرم از صاحب پلاک و 5 میلیون به صاحب پلاک پول میدم تا وکالت بزنه و فروشنده هم قبول دار میشه و در تعویض پلاک نامه میزنند برای آگاهی؛ ولی فروشنده نمیاد برای بازجویی و 6 ماه من رو بازی میده و وکالت من تموم میشه. من مدرک دارم از این که فروشنده گفته کی سیلندر رو تعویض کرده. از شاهد و دوربین محل کارم که صدا هم ضبط میکنه و مکالمه فروشنده رو سیو کردم و گفتن فسخ قولنامه به قیمت روز حساب نمیشه و به قیمت تاریخی که خریداری شده است. این حقیقت هست یا میتونم طور دیگری شکایت کنم که بتونم قیمت ماشین به روز باشه یا میشه این 6 ماه که ماشین خوابیده و چون شغل من در تاکسی اینترنتی بوده از او ادعا کنم و پول رو از او بگیرم. اگر راهنمایی کنید، ممنون میشم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک و خسارات و هزینه دادرسی به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام او است اقامه نمایید
یا دادخواست فسخ بیع و مطالبه خسارات بدهید ( البته دادخواست فسخ ، چون خیار عیب فوری است احتمال دارد رد بشود )